Restaurangen i Grönborg Logotyp

Öppettider

11.00 till 14.00

Veckans Lunch

Vecka 4

MÅNDAG
Potatis & purjolökssoppa med västerbotten toast
Spenatfylld flundrafilé med vitvinssås morötter och purjolök
Kycklinglasagne med curry, grönsaker, och mango chutney.
MONDAY

Potato & leek soup with western toast
Spinach-filled flounder fillet with white wine sauce carrots and leeks
Chicken lasagna with curry, vegetables, and mango chutney.
TISDAG
Thailändsk quorn chai med ris
Fransk fiskgryta med aioli
Wok på köttfärs med vitkål morötter purjolök serveras med ris och sweet chilikräm
TUESDAY

Thai quorn chai with rice
French fish stew with aioli
Wok on minced meat with white cabbage carrots leeks served with rice and sweet chili cream
ONSDAG
Mungobönbiffar med sesamyoghurt och taboulle
Stekt strömming med mos
Biff stroganoff med ris
WEDNESDAY
Mungo bean steaks with sesame yoghurt and tabbouleh
Fried Baltic herring with mash potatoes

Beef stroganoff with rice
TORSDAG
Blomkålssoppa med tillbehör
Ugnsbakad torskrygg med örter citronsås och handskalade räkor
Fläskschnitzel med skysås ärtor och stekt potatis
THURSDAY

Cauliflower soup with accessories
Baked cod back with herbs lemon sauce and hand peeled shrimp
Pork schnitzel with gravy peas and fried potatoes
FREDAG
Tomatrisotto med basilika aioli och palsternackschips
Pankopanerad kolja med Dansk remouladsås
Porchetta med krämig soltorkad tomatsås och hasselbackspotatis

FRIDAY
Tomato risotto with basil aioli and parsnip chips
Pan-baked haddock with Danish remoulade sauce
Porchetta with creamy sun-dried tomato sauce and hazelnut potato
Varje dag erbjuds vegetariskt alternativ fråga i köket.
Our kitchen offers a vegetarian alternative dish each day.