Restaurangen i Grönborg Logotyp

Öppettider

11.00 till 14.00

Veckans Lunch

Vecka 22

MÅNDAG
Fisksoppa på lax, torsk, och rotsaker
Parmesanöverbakad kycklingfilé med soltorkad tomat tomatsås och basmatiris
MONDAY
Fish soup on salmon, cod, and root vegetables
Parmesan-baked chicken fillet with sun-dried tomato tomato sauce and basmati rice
TISDAG
Pestogratinerad torskfilé med smörslungad potatis
Isterband med Skånsk potatis och rödbetor
TUESDAY

Pestooverbaked cod fillet with buttered potatoes
Istband a Swedish smoked sausage with Scanian potatoes and beets
ONSDAG
Pocherad flundrafilé på grönsaksbädd i hummersås
Fläskschnitzel med skysås stekt potatis och gröna ärtor
WEDNESDAY

Poached flounder fillet on vegetable bed in lobster sauce
Pork schnitzel with gravy fried potato and green peas
TORSDAG
Skaldjuspasta med gremolata och rucola
Kalops på högrev med koktpotatis och rödbetor
THURSDAY
Seafood candle pasta with gremolata and arugula
Kalops on the right reef with boiled potatoes and beets
FREDAG
Laxlasagne på "Grönborgs vis"
Feta & olivfyllda köttfärsbiffar med tzatsiki och rostad potatis
FRIDAY
Laxlasagne på "Grönborgs vis"
Feta & olivfyllda köttfärsbiffar med tzatsiki och rostad potatis
Varje dag erbjuds vegetariskt alternativ fråga i köket.
Our kitchen offers a vegetarian alternative dish each day.