Restaurangen i Grönborg Logotyp

Öppettider

11.00 till 14.00

Veckans Lunch

Vecka 26

MÅNDAG
Pasta farfalle med räkor & lax
Glaserat kycklingspett med tzatsiki & klyftpotatis

Vegetariskt
Pasta farfalle med stekta grönsaker riven parmesan & olivolja
MONDAY
Pasta farfalle with shrimp & salmon
Glazed chicken skewers with tzatziki & split potatoes
Vegetarian
Pasta farfalle with fried vegetables grated parmesan & olive oil
TISDAG
Kokt torskrygg med kapris rödbetor & pepparrotssmör
Stekt fläsk med löksås
Vegetariskt
Stekt halloumi med ljummen sötpotatissallad
TUESDAY
Boiled cod back with capers beetroot & horseradish butter
Roast pork with onion sauce
Vegetarian
Fried halloumi with lukewarm sweet potato salad
ONSDAG
Fisk bouillabaisse med aioli och stekta brödkrutonger
Lasagne med tomat och mozzarellasallad
Vegetarisk
Vegetarisk lasagne
WEDNESDAY
Fish bouillabaisse with aioli and fried bread croutons
Lasagna with tomato and mozzarella salad
Vegetarian
Vegetarian lasagne
TORSDAG
Glutenfri panerad rödspätta med skagenröra
Långbakad fläskkarré med gräddsås & äpplemos
Vegetarisk
Sallad med avocado, sojabönor och stekta champinjoner med örtdressing

THURSDAY
Gluten-free breaded plaice with skagen stirrer
Long baked pork loin with cream sauce & apple sauce
Vegetarian
Salad with avocado, soybeans and fried mushrooms with herb dressing
FREDAG
Ugnsbakad lax med kall sikromssås
Pastagratäng med kyckling bacon senap och dragon.
Vegetariskt
Pastagratäng med quorn champinjoner senap och dragon.
FRIDAY
Oven baked salmon with cold cream sauce
Pasta griddle with chicken bacon mustard and dragon.
Vegetarian
Pasta griddle with quorn mushrooms mustard and tarragon.
Varje dag erbjuds vegetariskt alternativ fråga i köket.
Our kitchen offers a vegetarian alternative dish each day.